Teme Premium [ Pack by Suspektu ]
WizzMetin :: WebArea - WizzMetin :: PhpBB3 :: Themes
Pagina 1 din 1
Teme Premium [ Pack by Suspektu ]
Din plictiseala m-am apucat sa fac un pack cu niste teme folosite de mine pe diverse forumuri...
Acestea sunt teme premium, deci nu se gasesc oriunde. (cateva teme le-am gasit repede, altele in zile intregi)
CONTINUT:
1. 7 Teme Premium de la RocketTheme.
2. rokbb3, un folder cu fisiere indispensabile pentru a face tema sa mearga.
3. Instructiuni pentru instalarea temelor.
DEMO:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] »»» [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
INFORMATII SUPLIMENTARE:
Toate aceste teme au Preset Styles, adica la toate se pot schimba culorile, tonalitatile etc...
DOWNLOAD : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Password: romanian-gamers.net
sursa : romanian-gamers.net
Mulţumiri : suspektu pentru acest pack minunat ;)
Acestea sunt teme premium, deci nu se gasesc oriunde. (cateva teme le-am gasit repede, altele in zile intregi)
CONTINUT:
1. 7 Teme Premium de la RocketTheme.
2. rokbb3, un folder cu fisiere indispensabile pentru a face tema sa mearga.
3. Instructiuni pentru instalarea temelor.
DEMO:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] »»» [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
INFORMATII SUPLIMENTARE:
Toate aceste teme au Preset Styles, adica la toate se pot schimba culorile, tonalitatile etc...
DOWNLOAD : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Password: romanian-gamers.net
sursa : romanian-gamers.net
Mulţumiri : suspektu pentru acest pack minunat ;)
WizzMetin :: WebArea - WizzMetin :: PhpBB3 :: Themes
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum